Binnendeuren

Eicq Farmdoor

Eicq farmdoor binnendeuren

Landelijk van nature

Elke woning wint aan karakter en sfeer als er natuurlijke materialen worden toegepast. Hout, en dan met name eikenhout, is daarbij een fantastische keuze. Ga maar na: eikenhout is sterk, heeft een fraaie natuurlijke ‘tekening’, een warme uitstraling en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Eicq selecteert alleen het mooiste Europese eikenhout en maakt hier, met ambachtelijke aandacht, perfecte en zeer degelijke binnendeuren van.

Kenmerkend voor een farmdoor is de aanwezigheid van klampen, stijlen en schoren welke zijn aangebracht op een onderliggende plankenstructuur. Klampen zijn de horizontale regels. De verticale delen aan weerszijden van de deur worden stijlen genoemd. Schoren zijn de diagonale elementen tussen de klampen en de stijlen. Al deze onderdelen tezamen geven een Eicq farmdoor een zeer robuuste uitstraling.

Binnen Eicq farmdoor heeft u keuze uit 6 verschillende modellen, leverbaar in alle voorkomende standaard deurmaten of als maatwerk. U kunt uw farmdoor laten
uitvoeren in één van de 5 beschikbare eikenhouten fineerkwaliteiten, met naar keuze smallere of juist bredere verticale stroken binnen de plankenstructuur.

Wilt u een farmdoor met klampen, stijlen en schoren aan beide zijden van uw deur, of liever een deur waarbij deze onderdelen aan één zijde worden aangebracht. Indien u kiest voor één deurzijde dan krijgt uw deur aan de andere zijde een plankenstructuur die naar wens kan worden uitgevoerd met- of zonder groeven. Als laatste heeft u de keuze uit diverse meubelafwerkingsmogelijkheden als vernissen, ceruseren, beitsen of oliën.

Als u op zoek bent naar een manier om uw woning een landelijke uitstraling te geven, dan zijn Eicq binnendeuren uit de serie Farmdoor zeker het overwegen waard! 

Modellen Eicq Farmdoor

Eicq farmdoor binnendeur ZZ1

Model ZZ1

Eicq farmdoor binnendeur ZZ2

Model ZZ2

Eicq_Farmdoor_V1

Model V1

Eicq farmdoor binnendeur V2

Model V2

Eicq farmdoor binnendeur VV1

Model VV1

Eicq farmdoor binnendeur VV2

Model VV2

Details Eicq Farmdoor

detail eicq farmdoor binnendeur
detail eicq farmdoor binnendeur
detail eicq farmdoor binnendeur
Eicq farmdoor binnendeuren

Kenmerken Eicq Farmdoor

  • Worden altijd op bestelling geproduceerd in de door u gewenste maten.

  • Klampen, stijlen en schoren aan één zijde (standaard) of aan twee zijden (gespiegeld). Bij klampen, stijlen en schoren aan één deurzijde bestaat de andere zijde uit een plankenstructuur met- of zonder groeven (naar keuze). 

  • Deurkern in WBP Berk multiplex of blokplaat.

  • Parketfineer van 3,5 mm.

  • Fineerkwaliteit Extra Rustiek, Rustiek, Bis, 1ste Keus of balkenhout).

  • Strookbreedte tot 20 cm (bij balkenhout tot 17 cm).

  • Diverse meubelafwerkingsmogelijkheden mogelijk.

  • 10 jaar garantie.

PEFC

Alleen deurbody bij standaardmaten. 

Woonsfeer natuurlijk.