Binnendeuren

Eicq parketdeuren barnwood

Eicq parketdeuren eiken binnendeuren, monumentaal van nature

Temperament van nature

Elke woning wint aan karakter en sfeer als er natuurlijke materialen worden toegepast. Hout, en dan met name eikenhout, is daarbij een fantastische keuze. Ga maar na: eikenhout is sterk, heeft een fraaie natuurlijke ‘tekening’, een warme uitstraling en is daarnaast ook nog eens duurzaam.

Het eikenhout dat wij gebruiken voor de barnwood parketdeuren beschikt over nogal wat ervaring. Van monumentale eikenboom naar sterke houten schuur, blootgesteld aan weer en wind. Eicq geeft dit hout, na zeer lange tijd, een derde leven waar het recht op heeft. Wij maken van dit temperamentvolle en fraai doorleefde eikenhout, met ambachtelijke aandacht, perfecte en zeer degelijke binnendeuren.

Eicq parketdeuren barnwood biedt u de mogelijkheid om uw binnendeuren zelf te ontwerpen! Bijvoorbeeld 5 ongelijke verticale strokent? Aan u de keuze, zolang uw ontwerp zich maar beperkt tot verticale stroken. Wilt u glas in uw deur? U kunt kiezen uit transparant- of mat glas en diverse glaskaders (hout, retro of staal). 

Eicq parketdeuren barnwood zijn leverbaar in alle voorkomende standaardmaten of maatwerk. Daag ons uit en laat onze vakmensen u verrassen met uw zelf ontworpen unieke binnendeur waarop u terecht trots mag zijn.

Als u op zoek bent naar een manier om uw woning een temperamentvolle uitstraling te geven, dan zijn Eicq binnendeuren uit de serie parketdeuren barnwood zeker het overwegen waard!

Enkele voorbeelden...

Eicq parketdeur barnwood model 90, eiken binnendeur

Eicq parketdeur barnwood

Het hier getoonde model heeft een indeling in 5 verticale stroken van gelijke breedte. Gelijke strookbreedten of juist ongelijk, de keuze is aan u zolang u maar kiest voor verticale stroken!  

Eicq parketdeur barnwood retrokader 4-ruits, eikenhouten binnendeur

Eicq parketdeur barnwood met retrokader 4-ruits

De parketdeur barnwood is, indien gewenst, te voorzien van een 4-ruits retrokader. Deze is te verkrijgen in inox, old silver, roest of zwart. Qua glas heeft u de keuze uit transparant of mat. Optioneel kunt u ook kiezen voor een breed- of langwerpig stalen kader in een zwarte finish (bijvoorbeeld 6-ruits). 

Eicq parketdeur barnwood retrokader 6-ruits, eikenhouten binnendeur

Eicq parketdeur barnwood met retrokader 6-ruits

Een groter glasoppervlak? Dan is het retrokader 6-ruits wellicht uw keuze. Deze is verkrijgbaar in zwart. Qua glas heeft u de keuze uit transparant of mat.

parketdeur_barnwood_stalen_kader_4 ruits

Eicq parketdeur barnwood met stalen kader (getoond 4-ruits)

Een stalen kader is verkrijgbaar in een zwarte finish met naar keuze uit transparant of mat glas. Dit kader wordt volgens uw wensen gemaakt, bijvoorbeeld breed of langwerpig, 4-, 6- of 8-ruits, of…?

Details

parketdeur_eik_barnwood_detail_5
parketdeur_eik_barnwood_detail_4
parketdeur_eik_barnwood_detail_2
parketdeur_eik_barnwood_detail_1
Eicq parketdeur balkenhout sfeer, eiken binnendeuren

Kenmerken Eicq parketdeuren barnwood

 • U kunt zelf specifiëren hoe de verticale strookverdeling er moet uitzien.

 • Alle afwijkende maten kunnen op bestelling geproduceerd worden.

 • Volspaan vulling.

 • Extra brede eiken kantlatten.

 • Dikte van bodydeur: 34 mm.

 • Parketfineer in barnwood van 3,5 mm (afgeschuurd), lintgezaagd en geborsteld en gebeitst/gevernist met een speciale kleurenmix.

 • Keuze strookbreedte (maximum strookbreedte van 170 mm bij een gelijke strookverdeling).

 • Eicq parketdeuren barnwood zijn niet van groeven voorzien - enkel de kanten van de stroken zijn verouderd.

 • Retrokader 4-ruits in inox, old silver, roest of zwart – standaard excl. glas.

 • Retrokader 6-ruits in zwart – standaard excl. glas.

 • Ook leverbaar: houten of stalen glaskaders in gewenste indeling (bijvoorbeeld 4-, 6- of 8-ruits).

 • Glaskeuzes: transparant, mat glas.

 • Leverbaar in stompe uitvoering of opdekuitvoering.

 • 10 jaar garantie.

PEFC

Alleen deurbody bij standaardmaten. Het eikenfineer bestaat uit gerecupereerd eikenhout afkomstig uit gesloopte schuren. 

Woonsfeer natuurlijk.